Kirsebær laurbær

Dem, der leder efter den elegante glans af laurbærhække, finder ofte portugisisk kirsebærlaurbær eller andre typer Kirsebær laurbær (Prunus laurocerasus). I de senere år, med fremkomsten af ​​den portugisiske kirsebærlaurbær (Prunus lusitanica), er flere og flere mennesker imidlertid blevet forelsket i det luksuriøse udseende og den portugisiske laurbers ydmyge og charmerende blomster.

Vi har listet ligheder og forskelle mellem kirsebærlaurbær og portugisisk laurbær for dig. Lighederne mellem portugisisk laurbær og kirsebærlaurbær Ligheden mellem kirsebærlaurbær og portugisisk laurbær er indlysende. Når alt kommer til alt hører de alle sammen til “laurbærbeskyttelse” -kategorien. Navnet kan være lidt vildledende, fordi ingen arter er den sande krone af laurbær.

Tværtimod tilhører begge arter slægten Prunus, ligesom sloe (Prunus spinosa). Kirsebærlaurbær og portugisisk laurbær er dog stedsegrønne dækplanter. En anden vigtig forskel for “rigtige” laurbærblade er, at disse laurbærblade under ingen omstændigheder skal indtages.

Alle dele af portugisisk laurbær og portugisisk laurbær er giftige for mennesker, desuden har kirsebærlaurbær og portugisisk laurbær mange vigtige eksterne egenskaber til fælles. Så det handler mest om magasiner. Dette blad er langt og ovalt, men måske det vigtigste er glansen på toppen af ​​bladet, hvilket får bugthæk til at se friskere og lykkeligere ud end de fleste andre bladhækplanter. flerårig.

Og da disse blade bestemmer udseendet af laurbærhække, er det bedst at bruge mindre haveværktøj såsom beskærere til beskæring; større værktøjer øger sandsynligheden for, at du klipper bladene under beskæring, hvilket gør din hæk smukkere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *